Werken bij tribers?

Ben jij een Scrum master of Coach, met een goede dosis ambitie?

Als Triber vervul je twee rollen, je voert een opdracht uit bij de klant en je levert een actieve bijdrage aan ons merk “Tribers”. 

Wie zijn de Tribers?

Tribers staat voor waardecreatie door samenwerking op basis van verbondenheid en gedeelde waarden. Daarnaast geloven wij erin dat iedere organisatie een innovator kan zijn, zowel groot als klein. Wij helpen onze klanten op basis van deze principes om teams in hun kracht te zetten en slim te organiseren. Tribers is onderdeel van Finext en een start-up binnen het Qwinc netwerk.

Wat neem jij mee?

Als Triber zitten deze principes van nature in je DNA en bij de klant draag je dit actief uit. Je neemt de klant hierin mee en helpt hem zo om de organisatie en zijn teams optimaal te laten functioneren in een veranderlijke (digitale) omgeving. 

Je kunt en wilt meer dan een goede retrospective leiden, je zet graag een extra stap en zorgt ervoor dat mensen met elkaar zijn verbonden. Ook ben je in staat visionair leiderschap te bevorderen, waardoor mensen en teams nog meer met elkaar in verbinding zullen staan.  

Naast het werk bij de klant heb je de kans om mee te bouwen aan het bedrijf Tribers. Dit houdt in dat je naast je opdracht bij de klanten een actieve rol hebt in ons jonge team. Afhankelijk van je eigen wensen en ambities zijn er tal van werkzaamheden die hierbij kunnen passen. Word jij onze nieuwe saleskoningin of marketingkoning? Of haal je meer voldoening uit de propositie ontwikkeling, tooling of misschien wel van een ander nog onontdekt gebied? We dragen met zijn allen bij aan ons merk Tribers om op die manier impact te maken bij de klant. 

Wat breng je mee?

Wat bieden we je?

Een greep uit onze klanten en rollen

Vanuit Tribers werken wij voor interessante opdrachtgevers binnen verschillende sectoren in de rol van Scrum Master of Agile Coach, maar begeleiden wij ook Agile implementaties en transformaties. We Activeren Agile onder andere bij:

enthousiast geworden?

...of heb je nog vragen?  Bel dan  Cynthia, solliciteer direct of meld je aan via onderstaand formulier voor een eerste kennismaking tijdens onze open koffie (iedere laatste vrijdag van de maand, 10:00-11:00) .

BEL CynthiaSOLLICITEER DIRECT
Dankjewel! We hebben je bericht ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oeps! Er is iets misgegaan, probeer het nog een keer.