Werken bij tribers?

Tribers afstudeerstage: verbetering innovatiecultuur binnen corporate organisaties


Bij Tribers zijn we op zoek naar een afstudeerder die ons komt versterken door middel van een onderzoek naar de innovatiecultuur binnen onze (potentiële) klantenkring welke bestaat uit Nederlandse corporate organisaties . Wij geloven er als Tribers in dat iedere corporate een bepaalde innovatiekracht moet hebben. Dit om snel en flexibel te innoveren en op die manier de concurrentie een stap voor te kunnen blijven. In de praktijk is dit vaak moeilijker dan het lijkt .

Startups zijn in staat gebleken om snel en flexibel te innoveren en daardoor snel te groeien. Wij geloven erin dat corporate organisaties kunnen leren van de manier waarop startups zijn georganiseerd en omgaan met innovatie.  In dit onderzoek willen we graag een kijkje nemen in de keuken van Nederlandse startups en hun manier van werken vergelijken met die van de corporate organisaties.

Binnen Tribers hebben wij op basis van onze ervaring een eerste beeld geschetst  van de (meetbare)kenmerken die bij deze innovatiecultuur horen. Echter willen we graag verder onderzoek doen naar deze (en eventueel andere) kenmerken die kunnen bijdragen aan de innovatieslag van corporate organisaties. Uiteindelijk is het doel van dit onderzoek om enkele handvatten te definiëren waarmee wij als Tribers de corporate cultuur kunnen veranderen ten gunste van de innovatiekracht.

Dit onderzoek willen wij graag uitvoeren in samenwerking met een WO-master afstudeerder. Ben jij in de afstudeerfase van jouw studie en sluit jouw studie achtergrond aan bij onze onderzoeksdoel? En lijkt het jou leuk om met een jong en enthousiast team te werken aan jouw afstudeerscriptie? Solliciteer dan direct of neem contact op met Cynthia Gorlee.

Wie ben je?

Wat bieden wij je?

Solliciteer direct!

________________________________________________________________________________________________

Ben jij een Scrum master of Coach, met een goede dosis ambitie?

Als Triber vervul je twee rollen, je voert een opdracht uit bij de klant en je levert een actieve bijdrage aan ons merk “Tribers”. 

Wie zijn de Tribers?

Tribers staat voor waardecreatie door samenwerking op basis van verbondenheid en gedeelde waarden. Daarnaast geloven wij erin dat iedere organisatie een innovator kan zijn, zowel groot als klein. Wij helpen onze klanten op basis van deze principes om teams in hun kracht te zetten en slim te organiseren. Tribers is onderdeel van Finext en een start-up binnen het Qwinc netwerk.

Jouw uitdagingen als Triber

Als Triber zitten deze principes van nature in je DNA en bij de klant draag je dit actief uit. Je neemt de klant hierin mee en helpt hem zo om de organisatie en zijn teams optimaal te laten functioneren in een veranderlijke (digitale) omgeving. 

Je kunt en wilt meer dan een goede retrospective leiden, je zet graag een extra stap en zorgt ervoor dat mensen met elkaar zijn verbonden. Ook ben je in staat visionair leiderschap te bevorderen, waardoor mensen en teams nog meer met elkaar in verbinding zullen staan.  

Naast het werk bij de klant heb je de kans om mee te bouwen aan het bedrijf Tribers. Dit houdt in dat je naast je opdracht bij de klanten een actieve rol hebt in ons jonge team. Afhankelijk van je eigen wensen en ambities zijn er tal van werkzaamheden die hierbij kunnen passen. Word jij onze nieuwe saleskoningin of marketingkoning? Of haal je meer voldoening uit de propositie ontwikkeling, tooling of misschien wel van een ander nog onontdekt gebied? We dragen met zijn allen bij aan ons merk Tribers om op die manier impact te maken bij de klant. 

Wat breng je mee?

Wat bieden we je?

Solliciteer direct!
Een greep uit onze klanten en rollen

Vanuit Tribers werken wij voor interessante opdrachtgevers binnen verschillende sectoren in de rol van Scrum Master of Agile Coach, maar begeleiden wij ook Agile implementaties en transformaties. We Activeren Agile onder andere bij:

enthousiast geworden?

...of heb je nog vragen?  Bel dan  Cynthia, solliciteer direct of meld je aan via onderstaand formulier voor een eerste kennismaking tijdens onze open koffie (iedere laatste vrijdag van de maand, 10:00-11:00) .

BEL CynthiaSOLLICITEER DIRECT
Dankjewel! We hebben je bericht ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oeps! Er is iets misgegaan, probeer het nog een keer.