Werken bij tribers?

De Tribers zijn op zoek naar nieuwe toppers die de Agile mindset willen activeren bij onze klanten! 


Bij Tribers geloven wij in een Agile aanpak voor succesvolle projecten. Hiermee doelen wij niet op een rigide inzet van rituelen met de scrum guide als handleiding, maar om het activeren van de Agile mindset bij onszelf én onze klant! Zo willen wij mensen verbinden, genereren wij échte klantwaarde en bewegen wij teams van Doing Agile naar Being Agile.

Tribers werken op een bijzondere manier samen. Zonder bazen, functieprofielen of procedures. Gebaseerd op principes, in plaats van regels. Werken vanuit principes is soms best even wennen. We begrijpen dat. Het is tenslotte heel anders dan bij een organisatie met dwingende regels en hiërarchische structuren.

Zo vul je bij ons zelf je rol in. En bepaal je – samen met je team – je eigen salaris. Dat doe je zonder baas of manager. Dat kan, omdat alle feiten op tafel liggen. Met je team ga je namelijk samen voor een goed resultaat. Bij de klant en bij de Tribers.

Bij ons krijg je enorm veel vrijheid. En dat vraagt ook wat van jou. Bijvoorbeeld veel eigen verantwoordelijkheid. In onze zelfsturende teams zorgen we ervoor dat we de klant optimaal ondersteunen in zijn Agile Journey en bouwen we door aan ons Tribers label.  

In alles wat we doen staat waarde denken centraal. Wat levert nu de meeste waarde op voor de klant, onze eigen organisatie en voor wie dan ook. Bij onze klanten willen we mensen in staat stellen om de verbintenis met elkaar te vinden. Dan ga je elkaar vertrouwen en dan kun je als team echt waarde leveren. Dat maakt teams gelukkiger, organisaties wendbaarder en resultaten verbluffend.

Tribers is onderdeel van Finext, een organisatie die al meer dan 20 jaar zelfsturend georganiseerd is. Vanuit onze ervaring met volledig zelfsturende en in zekere zin Agile werken is Tribers ontstaan.

kies je profiel

Wil jij meebouwen aan onze propositie en bij klanten het verschil maken in de Agile transitie? Start hier je Tribers journey:

Een greep uit onze klanten en rollen

Vanuit Tribers werken wij voor interessante opdrachtgevers binnen verschillende sectoren in de rol van Scrum Master of Agile Coach, maar begeleiden wij ook Agile implementaties en transformaties. We Activeren Agile onder andere bij:

enthousiast geworden?

Voor meer informatie neem je contact op met Jordy via telefoonnummer 06 216 602 11 of laat hieronder een bericht achter, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

BEL 06 216 602 11
Dankjewel! We hebben je bericht ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oeps! Er is iets misgegaan, probeer het nog een keer.