wat is tribers?

De Tribers zijn op zoek naar nieuwe toppers die de Agile mindset willen activeren bij onze klanten! Bij Tribers geloven wij in een Agile aanpak voor succesvolle projecten. Hiermee doelen wij niet op een rigide inzet van rituelen met de scrum guide als handleiding, maar om het activeren van de Agile mindset bij onszelf én onze klant! Zo willen wij mensen verbinden, genereren wij échte klantwaarde en bewegen wij teams van Doing Agile naar Being Agile.

Tribers werken op een bijzondere manier samen. Zonder bazen, functieprofielen of procedures. Gebaseerd op principes, in plaats van regels. Als Tribers zijn wij er van overtuigd dat het anders kan, slimmer en prettiger, zonder overbodige bureaucratie. We halen dan ook weg wat kan, laten staan wat moet en bouwen wat nodig is. Zo zetten we samen de Agile mindset aan. Bij onze klant en bij onszelf. Dat maakt teams gelukkiger, organisaties wendbaarder en resultaten verbluffend.

Tribers komt voort uit Finext, een organisatie die al meer dan 20 jaar zelfsturend georganiseerd is op basis van het Semco principe. Vanuit deze ervaring met zelfsturend en in zekere zin Agile werken is Tribers ontstaan. In een zelfsturend team zorgen we ervoor dat, naast dat we onze klanten helpen, onze organisatie ook blijft draaien. Daarnaast zetten we, in alles wat we doen, waarde denken centraal. Wat levert nu de meeste waarde op voor de klant, onze eigen organisatie en voor wie dan ook. Bij onze klanten willen we mensen in staat stellen om de verbintenis met elkaar te vinden. Dan ga je elkaar vertrouwen en dan kun je als team echt waarde leveren.

kies je profiel

Wil jij meebouwen aan onze propositie en bij klanten het verschil maken in de Agile transitie? Start hier je Tribers journey:

Een greep uit onze klanten en rollen

Vanuit Tribers werken wij voor interessante opdrachtgevers binnen verschillende sectoren in de rol van Scrum Master of Agile Coach, maar begeleiden wij ook Agile implementaties en transformaties. Hierbij richten wij ons met name op Agile teams die werken in de (mobile) Front-end IT development. We Activeren Agile onder andere bij:

enthousiast geworden?

Voor meer informatie neem je contact op met Jordy via telefoonnummer 06 216 602 11 of laat hieronder een bericht achter, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

BEL 06 216 602 11
Dankjewel! We hebben je bericht ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oeps! Er is iets misgegaan, probeer het nog een keer.