De startende

triber

Als startende Triber ondersteun jij teams bij onze opdrachtgever en help je ze bij hun ontwikkeling in de Agile mindset. Dit doe je uiteraard niet alleen maar met de hulp van de andere Tribers. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het Finext-brede traineeship waardoor je nog beter de basis leert in de praktijk. Je leert de belangrijkste vaardigheden en ondersteunt het team met behulp van die vaardigheden om hun Agile manier van werken zelf vorm te geven en zo eigenaarschap te nemen voor het product dat zij maakt. Op deze manier kom je al snel tot het resultaat wat direct waarde toevoegt en voldoet aan de wens van de klant. 

Naast de opdrachten waaraan wij werken bij onze opdrachtgevers, bouwen wij op een unieke wijze ook aan onze eigen start-up Tribers. Wij zijn dan ook op zoek naar Agile-minded ondernemers in de dop die niet alleen Agile werken, maar daadwerkelijk Agile zijn. Agile doen, het hebben van standups en ander rituelen maakt je namelijk nog niet Agile. Het is de verbinding die je creëert binnen je team en het doel dat je het team meegeeft in alles wat het team doet. Dat maakt je pas echt Agile minded.

Wij zijn op zoek naar iemand die:

Solliciteer direct!

enthousiast geworden?

...of heb je nog vragen?  Bel dan  Cynthia, solliciteer direct of meld je aan via onderstaand formulier voor een eerste kennismaking tijdens onze open koffie (iedere laatste vrijdag van de maand, 10:00-11:00) .

BEL CynthiaSOLLICITEER DIRECT
Dankjewel! We hebben je bericht ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oeps! Er is iets misgegaan, probeer het nog een keer.