De doorgewinterde

triber

De doorgewinterde Triber is al eventjes onderweg en heeft in die tijd al een sterke visie ontwikkeld op Agile werken en het verder laten groeien van teams naar hun hoogst haalbare niveau. De doorgewinterde Triber is een echte verbinder en teamplayer die denkt vanuit gedeelde waarde en het creëren van echte klantwaarde.

Naast de opdrachten waaraan wij werken bij onze opdrachtgevers, bouwen wij op een unieke wijze ook aan onze eigen start-up Tribers. Wij zijn dan ook op zoek naar Agile-minded ondernemers die niet alleen Agile werken, maar daadwerkelijk Agile zijn. Agile doen, het hebben van standups en ander rituelen maakt je namelijk nog niet Agile. Het is de verbinding die je creëert binnen je team en het doel dat je het team meegeeft in alles wat het team doet. Dat maakt je pas echt Agile minded.

Wij zijn op zoek naar iemand die:

Solliciteer direct!

enthousiast geworden?

...of heb je nog vragen?  Bel dan  Cynthia, solliciteer direct of meld je aan via onderstaand formulier voor een eerste kennismaking tijdens onze open koffie (iedere laatste vrijdag van de maand, 10:00-11:00) .

BEL CynthiaSOLLICITEER DIRECT
Dankjewel! We hebben je bericht ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oeps! Er is iets misgegaan, probeer het nog een keer.